Jalat liikkeessä ja selkä pitkänä Feldenkrais®-kurssi su 27.2.2022

Kurssin aikana keskitytään erityisesti jalkojen ja lantion liikkuvuuden keveyteen sekä selän pituuteen ja rentouteen. Harjoitteet heijastuvat kokonaisvaltaisesti koko kehon hyvinvointiin. Kurssi pidetään sunnuntaina 27.2.2022 klo 10-13.

Tule löytämään keveyttä ja helppoutta oman kehon toimintaan. Löydä rentoutuneempi ja tyynempi olo kehoon ja mieleen. Pehmeät ja lempeät harjoitteet laukaisevat stressiä ja rentouttavat. Voit löytää tien pois kipua aiheuttavista kehonkäyttötavoista ja oppia uutta oman mielen toiminnasta. Harjoitteiden jälkeen olo on uudistunut, nautinnollinen ja läsnäoleva!

Feldenkrais® -harjoitteet ohjataan aina suusanallisesti. Ohjauksen avulla opit itse hahmottamaan omaa kehoasi ja toimintaasi uudella tavalla.

Kurssilla tehdään harjoitteita, jotka tuovat liikkuvuutta, keveyttä ja tehokasta kehonkäyttöä teeman mukaan. Voit löytää apua itsellesi jos esimerkiksi kivut vaivaavat sinua tai kaipaat lisää liikkuvuutta omaan kehonkäyttöösi. Harjoitteet rentouttavat kokonaisvaltaisesti ja lisäävät myös tietoisuutta itsestäsi ja omasta kehostasi. Et tarvitse aiempaa kokemusta. Sopii kaiken ikäisille omasta kehonkäytöstä ja mielenhyvinvoinnista kiinnostuneille. Voit lunastaa paikan kurssilta alla olevan maksulinkin avulla. Kurssin hinta 40 euroa. Hinta sisältää kurssilla tehtyjen harjoitteiden tallenteet. Lähetän kurssia edeltävän päivän aikana linkin sähköpostiisi, jolla pääset mukaan kurssille.

Verkkokaupan kautta voit lunastaa paikan kurssille.

Kurssi pidetään etänä Zoom-palvelun kautta. Tarvitset itsellesi voimistelualustan, mukavat lämpimät vaatteet ja lattiatilaa ympärillesi. Mikäli käytät mobiililaitetta lataa itsellesi zoom applikaatio ennakkoon. Tietokonetta käytettäessä kannattaa myös ladata Zoom sovellus varmistaaksesi mahdollisimman sujuva kokemuks, myös selaimen kautta käyttö on mahdollista. Tässä ohjeet zoomin käytöön.