Feldenkrais® -nauhoitteiden myynti

Levyllä olevien harjoitteiden avulla voit lisätä lantion luonnollista liikkuvuutta ja koko kehon luontevaa toimintaa. Moni onkin löytänyt harjoitteista apua mm. selkävaivoihin. Harjoitteet lisäävät kehollista läsnäoloa, kehonhallintaa sekä rentouttavat kokonaisvaltaisesti. Harjoitteet ovat keveitä ja lempeitä, ne sopivat kaikille ketkä ovat kiinnostuneita oman kehon toiminnasta..

Lantio liikkeelle Feldenkrais® -menetelmän avulla:

1. Johdanto (2:33)
2. Lantion kello (57:07)
3. Sivukiertoja (47:28)
4. Lantion ja hartian ympyröitä (52:30)
5. Kyljet pitkinä – lantio liikkeessä (37:41)

Levy sisältää neljä harjoitetta, jotka ovat nauhoitettu rymätuntien aikana. Tallenteet cd-levyllä ovat mp3-muodossa.

Nämä Feldenkrais®-tunnit eivät vaadi erityisosaamista ja sopivat kaiken ikäisille ja kuntoisille. Tunneilla työskennellään mukavat, rennot vaatteet päällä omaan tahtiin, omista lähtökohdista käsin ja itseään kuunnellen. Tarvitset tuntien tekemiseen tilaa maata lattialla sekä jumppa-alustan tms. Kyljellä tehtäviin tunteihin voit halutessasi taitella pyyhkeestä alustan pään alle.

Feldenkrais®-menetelmässä ohjataan ryhmätunteja suusanallisesti eli ohjaaja ei näytä liikkeitä. Näin levyltä saamasi kokemuksesi on, kuin olisit ryhmätunnilla mukana. Voit tilata levyn tai ladata samat harjoitteet omalle koneellesi alla olevien linkkien kautta tai verkkokaupan sivuilta.

Alla olevien linkkien kautta voit ostaa levyn joko positettuna tai kurssille toimitettuna. Voit myös ostaa harjoitteet ja ladata ne omalle koneelleesi tiedostoina. Mukana myös yksi harjoite, minkä voit ladata ilmaiseksi ja kokeilla.

CD-levyjä postitan taas 1.8.2019 alkaen.


Kokeile myös lyhyt harjoite alla olevalta videolta: