Feldenkrais®-kurssit Oulussa 2019-2020

Tule löytämään keveyttä ja helppoutta oman kehon toimintaan. Löydä rentoutuneempi ja tyynempi olo kehoon ja mieleen. Pehmeät ja lempeät harjoitteet laukaisevat stressiä ja rentouttavat. Voit löytää tien pois kipua aiheuttavista kehonkäyttötavoista ja oppia uutta oman mielen toiminnasta. Harjoitteiden jälkeen olo on uudistunut, nautinnollinen ja läsnäoleva!

Kursseilla tehdään harjoitteita, jotka tuovat liikkuvuutta, keveyttä ja tehokasta kehonkäyttöä teeman mukaan. Voit löytää apua itsellesi jos esimerkiksi kivut vaivaavat sinua tai kaipaat lisää liikkuvuutta omaan kehonkäyttöösi. Harjoitteet rentouttavat kokonaisvaltaisesti ja lisäävät myös tietoisuutta itsestäsi ja omasta kehostasi. Et tarvitse aiempaa kokemusta. Sopii kaiken ikäisille omasta kehonkäytöstä ja mielenhyvinvoinnista kiinnostuneille. Voit lunastaa paikan kurssilta alle tulevien linkkien avulla. Hyväksyt maksun tarjojajan evästeet painamalla ”Hyväksy ja sulje” -painiketta. Kurssin hinta 35 euroa.

2019-2020 Oulun kurssit:

SUNNUNTAIISIN KLO 10 – 13

SU 17.11.2019
SELKÄ PITKÄNÄ JA JOUSTAVANA
Löydä liikkuvuutta ja rentoutta koko selän alueelle. Liikkuva ja vahva lantion seutu tuo voimaa ja vaihtoehtoja liikkeisiin ja tukee koko selän toimintaa.

SU 26.1.2020
NOTKEAT POLVET JA KEVYT ASKEL

Löydä liikkuvuutta ja rentoutta jalkojen toimintaan. Pehmyt ja kepeä askel tuo mukavuutta kaikkeen liikkumiseen. Voit löytää uudenlaiasta leikkisyyttä omaan askeleeseen.

SU 23.2.2020
KÄDET, OLKAPÄÄT JA NISKA-HARTIA RENTONA

Löydä liikkuvuutta ja rentoutta käsien ja niska-hartian seudulle. Pehmyt ja rento olo hartia seudulla tuo hymyn huulille. Voit löytää rentoutta ja iloa itsellesi.

Kurssit pidetään Kulttuuritalo Valveen tanssisalissa nro 2 vuoden 2020 puolella.