Koulutus

lehti2

Koulutuksissa opetellaan yksinkertaisia mindfulness harjoitteita. Koulutuksien aikana tutustutaan Mindfulnesiin teoriassa sekä tehdään istuen, seisten, liikkuen ja mahdollisuuksien mukaan myös alustalla maaten erilaisia harjoitteita. Mindfulness harjoitteiden avulla opit hyväksyen tiedostamaan ajatusten, tunteiden ja reaktioiden jatkuvaa virtaa ja muutosta. Keskeisellä sijalla harjoittelussa on myös kehotietoisuuden vahvistaminen ja harjoittelu.

Harjoittelun myötä voi oppia mm. rauhoittamaan helpommin. Hyväksyvä ja tietoinen olemisen tapa voi siirtyä mindfulnessin myötä myös arkielämään ja vuorovaikutustilanteisiin. Voit oppia selkeämmin näkemään omat reagointitavat sosiaalisissa tilanteissa. Toimintasi voi muuttaa rakentavammaksi ja myötätuntoisemmaksi itseäsi ja muita kohtaan. 

Mindfulness ja kehotietoisuuden harjoittelu sopii mm. kaikille vuorovaikutustyötä tekeville sekä itsensä kehittämisestä ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä kiinnostuneille. 

Kurssien, ryhmätuntien, työhyvinvointipäivien ohella tarjoan myös henkilökohtaista ohjausta Mindfulness harjoitteisiin.

Kasvatustieteen maisterina, luokanopettajana ja Feldenkrais® -ohjaajana minulla on vankka kokemus lasten, nuorten, aikuisten ja vanhusten kohtaamisesta, kouluttamisesta ja ohjauksesta.

PALVELUT

–  koulutus
–  luennointi
–  ohjaus
–  TYKY -toiminta

Ota yhteyttä , niin voimme sopia yhdessä sinulle tai yrityksellesi sopivaksi räätälöidyn kokonaisuuden!