lehti2MINDFULNESS-JATKORYHMÄ ROVANIEMELLÄ
Keskiviikoisin 24.2. – 20.4.
klo 19.00 – 20.30

Mindfulness-jatkoryhmässä syvennetään mindfulness-taitoja turvallisissa ja rauhallisissa puitteissa kokeneen ohjaaajan johdolla. Kurssilla tehdään erilaisia harjoitteita hengitysharjotteista aina myötätunto ja liikeharjoituksiin. Jokaisella kokoontumiskerralla tehdään osa ajasta tietoisia liikeharjoitteita sekä paikallaan tehtäviä mindfulness-harjoitteita. Liikeharjoitukset pohjautuvat yksinkertaisiin ja miellyttäviin Chi gong ja Feldenkrais-menetelmän harjoitteisiin.

Mindfulness on tietoista läsnäoloa tässä hetkessä. Sen perusta on buddhalaisessa filosofiassa ja modernissa länsimaisessa psykologiassa. Mindfulness on hyväksyvän läsnäolon on taitoa. Harjoitteiden avulla voit rauhoittua kuuntelemaan itseäsi ja omia tuntemuksiasi.

Mindfulnessia on tutkittu myös tieteellisesti. Tutkimuksissa on havaittu positiivisia fysiologisia vaikutuksia vaikutuksia mm. stressitason vähenemisessä sekä immuunivasteen paranemisessa. Mielen tasolla tieteellisissä tutkimuksissa on havaittu mm. vähentynyttä tunnepitoista rasittuneisuutta, lisääntyviä positiivisia mielentiloja sekä elämänlaadun paranemista. Osallistuaksesi kurssille olisi hyvä jos sinulla olisi jonkinlainen aikaisempi kokemus tai teoreettinen ymmärrys aiheesta.

Kurssin hinta on 120 euroa ja opiskelijalle 90 euroa.  Voit lunastaa paikkasi alla olevan linkin kautta. Opiskelijat voivat ilmoittautua sähköpostitse. Puolet kurssin hinnasta on myös mahdollista maksaa liikuntaseteleillä, tässä tapauksessa ilmoittaudu sähköpostin kautta. Muista täyttää sähköpostiosoitteesi verkkomaksun yhteydessä, niin lähetän kurssin ensimmäisen kokoontumiskerran alla infoviestin kaikille osallistujille. Viikolla 10 (9.3.) ryhmä ei kokoonnu. Kokoontumiskertoja on yhteensä kahdeksan kertaa.

Kurssipaikka: Pohjolankatu 10, 96100 Rovaniemi (Studio Solun tilat)

Tervetuloa mukaan!