Feldenkrais® Teemakurssit Oulussa keväällä 2019

Tule löytämään keveyttä ja helppoutta oman kehon toimintaan. Löydä rentoutuneempi ja tyynempi olo kehoon ja mieleen. Pehmeät ja lempeät harjoitteet laukaisevat stressiä ja rentouttavat. Voit löytää tien pois kipua aiheuttavista kehonkäyttötavoista ja oppia uutta oman mielen toiminnasta. Harjoitteiden jälkeen olo on uudistunut, nautinnollinen ja läsnäoleva!

Kursseilla tehdään harjoitteita, jotka tuovat liikkuvuutta, keveyttä ja tehokasta kehonkäyttöä teeman mukaan. Voit löytää apua itsellesi jos esimerkiksi kivut vaivaavat sinua tai kaipaat lisää liikkuvuutta omaan kehonkäyttöösi. Harjoitteet rentouttavat kokonaisvaltaisesti ja lisäävät myös tietoisuutta itsestäsi ja omasta kehostasi. Et tarvitse aiempaa kokemusta. Sopii kaiken ikäisille omasta kehonkäytöstä ja mielenhyvinvoinnista kiinnostuneille. Voit lunastaa paikan kurssilta alla olevien linkkien avulla, kun hyväksyt maksun tarjojajan evästeet painamalla ”Hyväksy ja sulje” -painiketta. Kurssin hinta 35 euroa.

SUNNUNTAINA KLO 10 – 13:


17.2.2019 HARTIAT, RINTAKEHÄ JA KÄDET KEVEINÄ JA LIIKKUVINA
Löydä rentoutta ja hyvinvointia harteiden, kylkien, rintakehän sekä käsien alueelle. Vetreä ja liikkuva olo välittyy koko kehon alueelle tuoden elävyyttä ja pehmeyttä liikkeisiin.


17.3.2019 ALASELKÄ, LANTIO JA JALAT LIIKKUVINA
Löydä liikkuvuutta ja rentoutta alaselän alueelle. Liikkuva ja vahva lantion seutu tuo voimaa ja vaihtoehtoja liikkeisiin. Voit löytää uudenlaiasta kepeyttä ja leikkisyyttä omaan askeleeseen.