Feldenkrais®-kurssit Oulussa 2019-2020

Tule löytämään keveyttä ja helppoutta oman kehon toimintaan. Löydä rentoutuneempi ja tyynempi olo kehoon ja mieleen. Pehmeät ja lempeät harjoitteet laukaisevat stressiä ja rentouttavat. Voit löytää tien pois kipua aiheuttavista kehonkäyttötavoista ja oppia uutta oman mielen toiminnasta. Harjoitteiden jälkeen olo on uudistunut, nautinnollinen ja läsnäoleva!

Kursseilla tehdään harjoitteita, jotka tuovat liikkuvuutta, keveyttä ja tehokasta kehonkäyttöä teeman mukaan. Voit löytää apua itsellesi jos esimerkiksi kivut vaivaavat sinua tai kaipaat lisää liikkuvuutta omaan kehonkäyttöösi. Harjoitteet rentouttavat kokonaisvaltaisesti ja lisäävät myös tietoisuutta itsestäsi ja omasta kehostasi. Et tarvitse aiempaa kokemusta. Sopii kaiken ikäisille omasta kehonkäytöstä ja mielenhyvinvoinnista kiinnostuneille. Voit lunastaa paikan kurssilta alle tulevien linkkien avulla. Hyväksyt maksun tarjojajan evästeet painamalla ”Hyväksy ja sulje” -painiketta. Kurssin hinta 35 euroa.

Päivitän elokuun aikana tarkemmat kurssiaiheet tulevalle kaudelle. Mikäli sinulla on hyviä ideoita tai toiveita kurssien aiheiksi, niin aina voi ehdottaa.

Mukavaa kesää kaikille! 🙂

Tulevien kurssien päivämäärät:

SUNNUNTAI KLO 10 – 13

SU 17.11.2019

SU 26.1.2020

SU 23.2.2020

Kurssit pidetään Kulttuuritalo Valveen tanssisalissa nro 2 (vuoden 2020 puolella) ja 17.11. salissa nro 3.